Кои сме ние


   "Ители-Б" е българско частно транспортно-спедиторско дружество създадено през 1992г. с генерален директор Валери Харалампиев. Фирмата има открити представителства в градовете София и Милано, които се обслужват от над 20 квалифицирани служители в областта на транспортно-спедиторската дейност. Разполага със собствен автомобилен парк и складови бази в България и Италия. Въпреки тежките икономически условия за времето в което е създадена, "Ители-Б" и до ден днешен не е изневерила на своите клиенти, доставяйки стоки и товари по "най-краткия път". Залагайки на сериозни и коректни отношения към своите партньори тя е успяла да съхрани и повиши качеството и професионализма на предлаганите транспортно-спедиторски услуги.


Всеки наш клиент
- се обслужва персонално
- получава най-подробна и компетентна информация в областта за спедицията и транспортираните от нас стоки и товари,
- получава съдействие при възникване на нестандартни проблеми в процеса на работа.

За да бъдете сигурни в спедицията на Вашите пратки и товари доверете се на Нас. Характерно за фирмата е бързината и качеството на обслужване.

“ Ако вече сте наш клиент, искаме да използваме момента да Ви благодарим, че избрахте Ители-Б ...;
А ако не сте, надяваме се, че ще ни дадете възможността да заслужим Вашето доверие ! ”
, В. Харалампиев.

Автопарк

   Дружество "Ители-Б" разполага със собствен автомобилен парк състоящ се към момента от 11 товарни автомобила с марка "Мерцедес", "Волво" и "Скания". Те са предназначени за превоз и транспортиране на различни видове пратки и товари.
  • 8бр. Бордови ТИР камиона със следните размери: дължина 13,6м. и ширина 2,44м., възможна вместимост на 36 европалета, полезен обем от 88куб.м. Автомобилите напълно отговарят на новите европейски стандарти за превоз на товари.
  • Автохладилен камион, снабден с компютърен автомат за поддържане на плюсови и минусови температури, отговаря на новите европейски стандарти за превоз на храни и бързоразвалящи се продукти. Вместимост на 36 европалета, дължина 13,6м., ширина 2,44м., обем 88 куб.м.
  • Автовоз
  • Платформа за извънгабаритни товари с полезен товар до 36т.